GG S02E21 - Втор Hearthstone турнир и разговор со шампионот, Far Cry Primal, Superhot...

Вести - 02:00
Разговор со новиот Hearthstone шампион во Македонија
Борис "Bowis" Танчовски и организаторот Самоил Петрески - 24:54
Master of Orion - 43:25
Far Cry - Primal - 48:45
Superhot - 56:33

И се разбира не заборавајте да:
кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk и да
GG Сезона 2, 1 Март 2016

Пријатели на GG

it.mk MK Host

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT